vakantiehuis bali gelebeg baru Geschikt voor: twee volwassen en twee kinderen (minder geschikt voor vier volwassenen)

Gelebeg Baru bestaat eigenlijk uit twee aparte, aangrenzende vakantiehuizen, geschikt voor maximaal vier personen (eventueel met baby of peuter). Beter is het echter om het vakantiehuis te gebruiken voor twee volwassenen met één of twee kinderen.

Indeling vakantiehuis

Het ene vakantiehuis van Gelebeg Baru is een zogeheten Balinees rijsthuis en heeft beneden een rust- en massagegedeelte en boven een romantisch terrasje, waaraan een kleine slaapkamer met een tweepersoonsbed grenst. Deze slaapkamer vinden wij minder geschikt als volwaardige slaapkamer voor twee volwassenen, maar voor kinderen prima! Het hoofdhuis van Gelebeg Baru heeft een ruime, open woon/eetkamer met keuken en een leuke badkamer (ook half buiten!).

En de prachtige tuin

Het open woonterras, ofwel de woonkamer van Gelebeg Baru, grenst net als dat van de vakantiehuizen Wantilan en Rumah Kita direct aan de weelderige tuin, wat de bewoners het gevoel geeft dat ze altijd buiten leven. De de tropische tuin is eigenlijk een natuurlijk verlengstuk van de woonkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote slaapkamer met een ruim tweepersoonsbed.

Twee huizen voor de prijs van een

Deze twee vakantiehuizen liggen heel mooi tegen elkaar aan en worden dan ook aan één huurder verhuurd.

Video vakantiehuis Gelebeg Baru

Foto's Gelebeg Baru

gelebeg baru
gelebeg baru
gelebeg baru
gelebeg baru
gelebeg baru
gelebeg baru
gelebeg baru
gelebeg baru
gelebeg baru
gelebeg baru
gelebeg baru
gelebeg baru