lovina beach bali Lovina Beach is een tropisch strand op loopafstand van onze vakantiehuizen op Bali. Het terrein van Rumah Kita is afgesloten door middel van een poort. Eenmaal buiten die poort is het precies twee minuten lopen naar het mooie strand van Lovina Beach, waar iedere dag een adembenemende zonsondergang valt te bewonderen! Het strand van Lovina Beach kenmerkt zich vooral door haar unieke, donker-gekleurde zand dat van vulkanische oorsprong is. Ook het landelijke karakter van de stranden aan de noordkust maakt deze totaal verschillend van die van het zuiden.

strand bali bootjes bali mooi strand bali strandvakantie bali

's Avonds

strand bali Een enorme aanrader is om op het strand een heus ‘vreugdevuur’ aan te leggen. Na zonsondergang kan het eerder op de dag gebouwde vreugdevuur, eindelijk gaan branden. Zittend rond het vuur op het strand met een picknickmand vol drankjes en versnaperingen onder handbereik, en pa die z'n overdag gevangen visjes boven het vuur aan het roosteren is. En er is altijd wel een gitaar in de buurt, want spelen en zingen hoort er in Bali gewoon bij!

strand 2 vreugdevuur bali vuur strand tropisch strand bali

Koraalrif

lovina beach Op het strand zijn Balinese bootjes te huur waarmee u 's ochtends naar het prachtige koraalrif kunt varen om daar te gaan snorkelen. Dit rif ligt op ongeveer één kilometer zee-inwaarts. U kunt ook met de boten de zee op gaan om te vissen.

zonsondergang bali zonsondergang lovina beach zonvakantie bali tropisch strand lovina beach