Wij zijn maandag thuisgekomen na onze vakantie op Bali, 2 weken Wantilan. Graag laten wij jullie even weten dat wij een fantastische tijd hebben gehad op jullie mooie landgoed.Een heerlijk huis, prachtige tuin, fijn zwembad, elke dag een zeer lekkere maaltijd van Ma Kim en perfecte verzorging door alle lieve mensen. Wij waanden, net al vele anderen, ons in het Paradijs. Onze pubers hebben zich ook prima vermaakt en hadden al snel soortgenoten gevonden in de diverse staptentjes. Ook zij waren erg onder de indruk van Wantilan en Bali. (Overigens zijn de meesten thuis geboren, Beatrijs was destijds mijn bevallingsgoeroe, en ja, ze hebben allemaal borstvoeding gehad!) Hartelijk dank voor alles!
Hella van Asselt

We zijn nu een week in Rumah Kita en willen jullie graag laten weten hoe blij we zijn dat we bij puur toeval op het internet deze prachtige plek vonden, de stoute schoenen aantrokken en besloten voor het eerst te gaan overwinteren. Toch wel spannend want met fotoshop kan alles en je weet maar nooit waar je terecht komt. We genieten hier met volle teugen, worden door ma Kim verschrikkelijk verwend met heerlijke maaltijden. Putu, Eti en alle anderen doen hun best om het ons naar de zin te maken en we genieten met volle teugen. We hebben een berg boeken meegenomen die goed van pas komt als het regent en natuurlijk blijven die boeken hier achter. Als onze gezondheid en onze financien het toelaten gaan we volgend jaar weer.
Nancy en Gerard Passchiers

Het huisje Ruma Kita was in een woord geweldig, er ontbrak ons aan niets. Iedere dag genoot ik van het eten dat werd gebracht. Vooral in de ochtend als ik de vrouwen zag aankomen. Het was een lust voor het oog. Het eten was erg lekker en een compliment aan de keuken die bijna elke dag andere gerechten op tafel toverde die allemaal even smakelijk waren. We eten vegetarisch, maar daar werd goed rekening mee gehouden. Het was echt met liefde bereid. Het personeel was vriendelijk, maar niet overdreven. Ik voelde me echt thuis. De tuin werd perfect onderhouden, echt een plek om op rust te komen. Zoals het in de beschrijving stond was ook echt zo. Een mooi bloemetje op tafel, wat het net even afmaakte. Het is inderdaad een paradijs op aarde. We hebben het als heel bijzonder ervaren. Bedankt voor het fantastisch verblijf!
Andre Fijan & Irene van Veldhuizen

'We hebben een bijzonder aangename en ontspannen 3 dagen doorgebracht in Rumah Kita. Het is een geweldige plek om de jetleg uit het lichaam te slapen en te genieten van het heerlijke eten en van de enorm toegewijde service van de staf. Wanneer jullie zelf weer in Lovina zijn kunnen jullie de rest van ons commentaar in het gastenboek lezen.
Dankjewel voor het verblijf in het Rumah Kita-huis.'

Marcus Paulussen

'We hebben heel erg genoten in Rumah Kita. De tuin is prachtig, het eten heerlijk en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk!'
Jasper van de Puttelaar

'Afgelopen zomer besloten we zes weken naar Bali en Lombok te reizen met onze vier kinderen. Op zoek naar aangename verblijfplaatsen, rustig en een met de cultuur, stuitte ik, via internet, op Rumah Kita. Dat leek ons wel wat. De originele bouw van de huisjes, het zwembad, de kleinschaligheid en de culinaire verwennerij sprak ons erg aan. Het paste in ons reisschema en we wilden graag de dolfijnen ontmoeten en de mannen wilden duiken. Lovina voor een week...dat werd het en dan speciaal Rumah Kita.
Onze hooggespannen verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Het was een prachtig parkje... het open huis was een verademing en van het zwembad werd meerdere keren per dag gebruik gemaakt. Rust en elke dag culinaire verrassingen....heeerlijk !
Met recht kunnen we zeggen dat het verblijf in Rumah Kita een van de hoogtepunten is geweest van onze lange reis. We denken met weemoed terug aan deze heerlijke week. Het was fantastisch in Rumah Kita !! Gelukkig hebben we de foto's nog..
Een aanrader voor gezinnen met kinderen !!!!!!!

Ingrid Hurkmans & gezin

'We are fine and settled in Rumah Kita, Lovina. Everything is wonderful. This is a beautiful place! The accommodation is delightful! Thank you!'
Lee Belcher

Prachtige website!! Word er weemoedig van, zou zó weer terug willen! Drie maanden geleden bewoonden wij voor ruim twee weken Wantilan, wat een genot. Wie weet in de toekomst…? Veel geluk en voorspoed met jullie Balinese paradijs.
Henk en Arianne Hoek

We zijn nu twee dagen in Rumah KIta en het is echt een paradijs. Jullie website komt helemaal overeen met de werkelijkheid! We genieten van het samenzijn met onze kinderen. Jullie personeel is erg lief, Ma Kim kookt heerlijk.
Margriet van Eck Poppe

Een prachtig eiland, aardige mensen, heerlijk eten, mooie natuur... alles is er eigenlijk. Jammer dat het zo ver weg is, anders gingen we jaarlijks. Het huis is echt fantastisch, fijn ook dat er goede bedden zijn en goede stoelen om op te zitten. En alle jongens en meisjes die er rondlopen om het de gasten naar de zin te maken zijn bijzonder aardig en lief. Bedank Ma Kim voor het geweldige koken, wat een luxe om iedere avond aan te kunnen schuiven en dan zo geweldig te eten te krijgen. Wij vonden de andere mensen die iets huurden erg aardig, waarschijnlijk trek je toch een bepaald publiek met Rumah Kita, het andere type vakantieganger zit waarschijnlijk bij Kuta! Bedankt dat we van al dit moois mochten genieten, wie weet melden we ons nog een keer weer over een aantal jaren.
Rianne Prinsen

Inmiddels zijn wij weer terug van drie fantastische weken Bali. Wij hebben enorm genoten, in het bijzonder van de woning in Rumah Kitah en niet te vergeten het eten dat dagelijks voor ons is bereid. Nyoman was stipt op tijd in Sanur om ons op te halen. Een aimabele man die wij natuurlijk ook de dagen erna een aantal keer hebben ingeschakeld. Ook hebben wij bij zijn vrouw gegeten. Als ik mensen hoor die naar Bali willen gaan, dan beveel ik jullie huizen van harte aan!
Rick Hoff